Play dough пластелин 1/10 во кофичка за девојчиња


165 ден

Споредба

Шифра: 9891
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто. 1/10 пар. Со додатоци. Спакувано во пластична кофичка.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија
Тежина 0,350 g