Play dough пластелин 1/16 во кофичка срце


245 ден

Шифра: 9700
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто 1/16 пар. Со додатоци. Спакувано во пластична кофичка во форма на срце.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија:
Тежина 0.560 g