Play dough пластелин 4 вида 1/24 бои


545 ден

Шифра: 9950
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто. 1/24 пар. Од по 35 гр.пар. Вкупна тежина 840 г. 4 вида пластелин, со светки, неон, пластелин кој свети во мрак и миризлив пластелин. Ќесиња за чување, пластична даска, пластичен нож, и упатство за работа.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија:
Тежина 0.840 g