Play dough пластелин 1/22 во кофичка


275 ден

Шифра: 9701
Земја на потекло: Украина

За забавна игра по дома. Состав: пластелин/тесто глитер. 1/22 пар. 2 модли, 3Д модла. Спакувано во пластична кофичка.
Наменета специјално за деца, ги има сите потребни квалитети и карактеристики: безбедност, мекост, лесна работа, пријатен изглед и арома. По неколку дена, готовиот производ се зацврстува и ја задржува својата форма.

Категорија:
Тежина 0.770 g