Посетителски стол – Таурус НР Лојер пвц


2.450 ден

Споредба

до 120кг.
TÜV Сертификат
2 Години Гаранција

Посетителски стол Таурус НР лојер карактеристики:

Стабилна метална црна рамка
Седалка и потпирачка
изработени од висококвалитетна
пластика
Можност за поставување на
рачки или конференциски
комплет со масичка за пишување
Заштитници на ногарките за
заштита на подот
Можност за редење до 10 броја
Максимална тежина на
корисникот до 120кг.
ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV