Посетителски стол – Таурус НР С


2.750 ден

Споредба

Посетителски стол Таурус НР С карактеристики:

Стабилна метална црна рамка
Седалка и потпирачка од
повеќеслоен шпер, тапацирани со
еко кожа класа S
Пластични капаци на седалка и
потпирачката
Заштитници на ногарките за
заштита на подот
Можност за поставување на рачки
или конференциски комплет со
масичка за пишување
Можност за редење до 10 броја
Максимална тежина на корисникот
до 120кг.
ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV