Постер пролет/овошје и зеленчук


995 ден

Споредба

Шифра: 9461
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2018
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Овој постер е изработен со цел да им помогне на учениците да ги научат карактеристиките на годишното време пролет. На позадината на овој постер е прикажана слика од овошје и  зеленчук.

Тежина 5 g