-10%
,

Премиум училишен комплет за 1-во одд.

Availability:

Нема на залиха


2.600 ден 2.900 ден

Нема на залиха

Споредба

Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2020

Премиум училишен комплет на производи наменети за учениците од 1-во одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Блок бр. 2 (10 листа специјална хартија за цртање) – 3 парчиња
2. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
3. Хартија тенка во боја (100 листа со 10 различни бои А4) – 1 сет
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Тетратка А4 со квадратчиња – 2 парчиња
7. Тетратка А4 со линии – 3 парчиња
8. Тетратка А4 празни – 3 парчиња
9. Тетратка за почетно пишување по математика – 3 парчиња
10. Папка во боја ПВЦ со ластик – 1 парче
11. Бројна оска – 1 парче
12. Стотки, десетки и единици – 1 парче
13. Математички картички (семафор) – 1 парче
14. Часовник (колку е часот) – 1 парче
15. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
16. Линијар шаблон голем 30 см – 1 парче
17. Ташна ПВЦ проѕирна со рачки и патент – 1 парче
18. Дрвени боички големи со 24 различни бои – 1 сет
19. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
20. Бела темперна боја од 12 мл – 1 парче
21. Палета за боење – 1 парче
22. Четки за водени бои – 3 парчиња
23. Четки за темперни бои – 3 парчиња
24. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
25. Мрсни боички дебели со 12 различни бои – 1 сет
26. Фломастери тенки со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
27. Фломастери дебели со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
28. Подлога за ликовно пластифицирана со карта на Скопје – 1 парче
29. Лепак течен 50 мл – 1 туба
30. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
31. Молив ХБ со гума – сет од 12 парчиња
32. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
33. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
34. Селотејп со транспарентна боја 18х33 – 1 парче
35. Лепак стик од 15 гр – 1 парче

Тежина 5 g