-10%
,

Премиум училишен комплет за 2-ро одд.

Availability:

Нема на залиха


2.600 ден 2.900 ден

Нема на залиха

Споредба

Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2020

Премиум училишен комплет на производи наменети за учениците од 2-ро одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Блок бр. 3 (10 листа специјална хартија за цртање) – 3 парчиња
2. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
3. Хартија тенка во боја (100 листа со 10 различни бои А4) – 1 сет
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Тетратка А4 со квадратчиња – 2 парчиња
7. Тетратка А4 со линии – 3 парчиња
8. Тетратка А4 празни – 3 парчиња
9. Тетратка за почетно пишување по математика – 3 парчиња
10. Тетратка за почетно пишување по македонски – 3 парчиња
11. Папка во боја ПВЦ со ластик – 1 парче
12. Часовник (колку е часот) – 1 парче
13. Таблица со множење и делење – 1 парче
14. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
15. Линијар шаблон голем 30 см – 1 парче
16. Ташна ПВЦ проѕирна со рачки и патент – 1 парче
17. Дрвени боички големи со 24 различни бои – 1 сет
18. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
19. Бела темперна боја од 12 мл – 1 парче
20. Палета за боење – 1 парче
21. Четки за водени бои – 3 парчиња
22. Четки за темперни бои – 3 парчиња
23. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
24. Мрсни боички дебели со 12 различни бои – 1 сет
25. Фломастери тенки со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
26. Фломастери дебели со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
27. Подлога за ликовно пластифицирана со карта на Скопје – 1 парче
28. Лепак течен 50 мл – 1 туба
29. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
30. Молив ХБ со гума – сет од 12 парчиња
31. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
32. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
33. Селотејп со транспарентна боја 18х33 – 1 парче
34. Лепак стик од 15 гр – 1 парче

Тежина 5 g