-10%
,

Премиум училишен комплет за 5-то одд.

Availability:

Нема на залиха


2.600 ден 2.900 ден

Нема на залиха

Споредба

Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2020
Бренд: Есколорио

Премиум училишен комплет на производи наменети за учениците од 4-то одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Блок бр. 4 (10 листа специјална хартија за цртање) – 3 парчиња
2. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
3. Хартија тенка во боја (100 листа со 10 различни бои А4) – 1 сет
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Тетратка А4 со квадратчиња – 2 парчиња
7. Тетратка А4 со линии – 3 парчиња
8. Тетратка А4 празни – 3 парчиња
9. Папка во боја ПВЦ со ластик – 1 парче
10. Нотна тетратка за музичко – 1 парче
11. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
12. Сет од 2 триаголници, линијар и агломер – 1 парче
13. Ташна ПВЦ проѕирна со рачки и патент – 1 парче
14. Дрвени боички големи со 24 различни бои – 1 сет
15. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
16. Темперни бои со 12 различни бои по 12мл – 1 сет
17. Бела темперна боја од 12 мл – 1 парче
18. Палета за боење – 1 парче
19. Четки за водени бои – 3 парчиња
20. Четки за темперни бои – 3 парчиња
21. Фломастери тенки со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
22. Фломастери дебели со 12 различни бои во пвц пакување – 1 сет
23. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
24. Подлога за ликовно пластифицирана со карта на Скопје – 1 парче
25. Лепак течен 50 мл – 1 туба
26. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
27. Молив ХБ со гума – сет од 12 парчиња
28. Пенкало црвено и сино – 1 парче
29. Шестар училишен – 1 парче
30. Флејта за музичко – 1 парче
31. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
32. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
33. Селотејп со транспарентна боја 18х33 – 1 парче
34. Лепак стик од 15 гр – 1 парче

Тежина 5 g