Продавачка на Егзотика


450 ден

Споредба

Година на издавање: 2013

Издавачка куќа: Матица

Број на страни: 427

Корица: мека

Јазик: MK

Замисли кога целиот свет би можел да биде твој… Дали, обидувајќи се да го остави стариот живот зад себе, Хариет ќе ја направи најголемата грешка во животот или пак, нејзините соништа конечно ќе се остварат? Божествена љубовна приказна за сите обожувачи на Џил Мансел и Софи Кинсела.
Категорија