Првиот последен бакнеж


410 ден

Споредба

Издавач: Сакам Книги

Година на издавање: 2013

Автор: Али Харис

Наслов на оригиналот: The first last kiss

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 394

Корица: мека

 

Како се задржува љубовта која полека ви се лизга низ прстите? Може ли човек да го заборави минатото кога знае што носи иднината? И каде се наоѓаат сили кога знаеш дека секој бакнеж е одбројување до збогување? Првиот пат кога Моли го бакнува Рајан. таа уште веднаш знае дека тие ќе бидат заедно засекогаш. Шест години и илјадници бакнежи подоцна, Моли е мажена за човекот кој го сака. Но денес, додека Рајан ја бакнува, Моли сфаќа колку многу бакнежи потрошила и загубила, бидејќи иднината носи нешто што ниеден од нив двајца не можел да го замисли и предвиди…

Категорија
Тежина 0,500 g