Регистратор А4 самостоечки Glоbox 75мм


170 ден

Споредба

Шифра: 8259, 8249, 8251, 8257, 8255, 8254, 8256, 8250, 8252, 8258.
Регистратор А4 самостоечки 75мм, достапен во црвена, сина, црна, жолта, портокалова, розова, зелена и виолетова боја.

SKU: 8259, 8249, 8251, 8257, 8255, 8254, 8256, 8250, 8252, 8258. Категорија
Тежина 5 g