Сет Слајм Mr. Boo 1/6 бесерен


145 ден

Шифра: 8484
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 6 слајма секое од по 20 гр.во различни светли бисерни бои, подарок конфети.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Шифра: 8484 Категорија:
Тежина 0.120 g