Слајм Mr. Boo со животни


95 ден

Споредба

Шифра: 8908
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, проѕирен слајм во разни бои, со најразлични животни. Спакуван во пластична чашка. Тежина: 80 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,08 g