Сет Слајм Mr. Boo 1/6 транспарентен


145 ден

Шифра: 8524
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 6 слајма секое од по 20 гр.во различни транспарентни неонски бои, подарок конфети.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија:
Тежина 0.120 g