Слајм Mr. Boo тиква со бубачки


65 ден

Шифра: 8507
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 90 гр. во пластично кутивче во форма на тиква, различни бои си силиконски бубачки
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија:
Тежина 0.09 g