Шестар Гранд GR-C105


190 ден

Шифра: 8291
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален шестар со прилагодлив држач за графитот (мината)и 3 додатоци.
Должина на шестарот 136мм.
Спакуван во пластично кутивче во кое има и резервна мина за шестарот.

Категорија
Тежина 0,100 g