Сказна за детето Вилен

Availability:

Нема на залиха


230 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8698
Издавач: Просветно дело

„Сказна за детето Вилен” е новела за деца на македонскиот писател Глигор Поповски.
Новелата е опишана во сказна. Таа е напишана допадливо, и го привлекува вниманието на децата.
Оваа новела е задолжителна лектира за четврто одделение.

SKU: 8698 Категорија
Тежина 0,200 g