Слајм Маче Mr. Boo со светки


95 ден

Шифра: 8551
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, Слајм со светки, спакуван во пластично кутивче во форма на маче. Тежина: 100 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија:
Тежина 0.1 g