Слајм Mr. Boo со пом-пом топчиња


95 ден

Споредба

Шифра: 8991
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 100 гр. во пластично кутивче, различни светли бои и пом-пом топчиња.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,1 g