Слајм Mr. Boo со снегулки


135 ден

Шифра: 8727
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, во различни бои, со снегулки, Спакуван во пластично кутивче. Тежина: 80 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,08 g