Слајм Mr. Boo 1/2 со светки


85 ден

Шифра: 9029
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, паковање од 90 гр. во пластична чашка, микс од две бои слајм со светки и неон слајм.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија:
Тежина 0.90 g