Слајм Mr. Boo со конфети

Availability:

Нема на залиха


95 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8990
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, проѕирен слајм со конфети во боите на виножитото. Спакуван во пластична чашка. Тежина: 100 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,100 g