Слајм Mr. Boo со овошен мирис


145 ден

Шифра: 8670
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм со овошен мирис. Спакуван во пластична чашка. Тежина: 100 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,1 g