Слајм Mr. Boo тупаница


65 ден

Споредба

Шифра: 8517
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, во разни бои спакуван во пластично кутивче, во форма на тупаница. Тежина: 60 гр.
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,06 g