Сложувалка Букви

Availability:

Нема на залиха


100 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 1641
Издавач: Тримакс
Димензија: 290х210 мм.
Димензии на едно парче: 60*31 мм

Опис:
Сложувалка со букви, македонска азбука, со 63 парчиња. Спакована во кутија.

Тежина 0,200 g