Снеговите на Климентина Евин – Горјан Петрески


200 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Горјан Петрески

 

Во оваа лектира се раскажува за едно девојче по име Клементина, а лектирата се обработува во 7 одделение.

Категорија
Тежина 0,200 g