-10%

Сребрените снегови – Живко Чинго


144 ден 160 ден

Споредба

Шифра:886
Издавач: Просветно дело
Автор: Живко Чинго

Сребрените снегови е книга за животот онаков каков што бил во годините што ги опишува авторот на нејзините страници, книгата за горчливата но, доблесна вистина.

Категорија
Тежина 0,200 g