Совршени заедно

Availability:

Нема на залиха


420 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2859
Издавач: Култура
Година на издавање: 2016
Автор: Карли Филипс
Јазик на оригиналот: англиски
Наслов на оригиналот: Perfect Together
Јазик на преводот: македонски
Број на страни: 315
ISBN: 9789989328541

Уморна од тоа да ја гледаат како добро ситуирана ќерка, секогаш игнорирана од страна на нејзините родители поради нејзината проблематична сестра близначка, Никол Фарнсворт не е заинтересирана да биде трофеј-сопруга на нејзиниот вереник и бега од својата свадба. Таа посакува да биде сама и каде подобро ќе ја пронајде својата судбина ако не во малото тивко место Серендипити? Место на кое таа ќе го сретне човекот кој ќе направи нејзиното срце да чука побрзо…

Категорија
Тежина 0,500 g