Совршено несовршен пар


390 ден

Споредба

Шифра: 7200
Издавач: Сакам книги
Година на издавање: 2014
Автор: Сузан Елизабет Филипс
Наслов на оргиналот: Match me if you can
Јазик на оргиналот: англиски
Јазик на преводот: македонски
Број на страни:370
Корица: мека

Кратка содржина: Хит  шампион има поминато голем и мачен пат за да се издигне на врвот, почнувајќи од бедното детство во приколка со татко пијаница. најдобриот и најуспешниот спортски агент во градот не се срами од своето минато, напротив, се гордее и сега го бара врвниот симбол на своите достигнувања-совршената сопруга. Но тој е богат,амбициозен и прекрасен-зошто има потреба од стројник? Затоа што Питонот нема време за губење и нема трпение за будали.

На Анабел и е смачено да биде единствениот губитник во нејзиното семејство на банкари и хирурзи, па навистина се надева дека среќата конечно ќе и се насмевне кога го презема стројничкиот бизнис на својата баба. Да, таа веднаш сфаќа дека потпишувањето договор со најпосакуваниот ерген во градот би било вистинско бинго, па затоа е решена да му ја најде совршената жена по секоја цена.

Но работите полека почнуваат да се комплицираат кога неодоливиот шарм на Хит почнува да влијае на Анабел. Таа не е никаков кандидат за совршена сопруга, таа е подвижна катастрофа. А озлогласениот Питон малку по малку почнува да се прашува : Колку поточно совршена мора да биде совршената жена?

Категорија
Тежина 0,600 g