Сребре и јас – Хуан Рамон Хименес


147 ден

Споредба

Шифра: 887
Издавач: Просветно дело
Автор: Хуан Рамон Хименес

Сребре и јас спаѓа во редот на оние книги кои ги возбудуваат читателите со својата топлина, хуманост и непосредност на обраќањето, со својата зрела мисла во која се огледуваат и траги од детската душа, неизвалканото срце на човекот. Сребре и јас ги прикажува тажните слики на животот и мрачните страни на човекот, но и притоа внесува ведрина во кажувањето и оптимизам во гледањето на светот…

SKU: 887 Категорија
Тежина 0,200 g