Цар Салтан


250 ден

Шифра: 3825
Издавач: Просветно дело

Ова издание „Цар Салтан ” е драма напишана по мотиви од Пушкин.
Оваа драма е напишана во повеќе чинови, и истата е воведена како изборна лектира за осмо одделение.

Шифра: 3825 Категорија:
Тежина 0.200 g