Лепак со светки 20 мл Полска

Availability:

Нема на залиха


30 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 1723
Транспарентен декоративен течен лепак со светки, достапен во 6 бои. Секое пакување е со тежина од 20 мл.
За украсување на хартија, картон, дрво и сл.
Цената е за едно парче.

Тежина 0,020 g