Лепак со шарени конфети 1/5 Полска

Availability:

Нема на залиха


100 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 4122
Транспарентен декоративен течен лепак со шарени конфети , 5 во пакување, по 13мл.
За украсување на хартија, картон, дрво и сл.

Тежина 0,070 g