Темперна боја 500 мл Giotto


265 ден

Шифра: 3703
Темперна боја 500 мл Giotto, јаки и нетоксични бои, кои лесно се отстрануваат од облеката.

 

Шифра: 3703 Категорија:
Тежина 0.400 g