Ти си лош човек господин Штрбло и бисквитот милијардер


180 ден

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2012

Автор: Енди Стентон

Наслов на оригиналот: You are a bad man Mr Gum and the biscuit billionaire

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 182

Корица: мека

 

Ок, тешко е да се опише оваа книга.Видете, тука имаа едно човече од гурабии со електрични мускули. И ептен е богато, разбирате? А, господин Штрбло и Били Вилијам коваат план како да ги грабнат неговите пари, јасно? И Поли ќе мора да помогне да се спаси ситуацијата. Па, има и забавен парк и сендвичи со виршла, па Петко О’Лири извикува некои мрднати работи и… Еј, па ова и не беше толку тешко да се опише!

Категорија
Тежина 0,300 g