,

Забава со букви


220 ден

Споредба

Шифра: 4562
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2018
Наслов на оргиналот: Забава со букви
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 28
ISBN : 608-204-048-1
Корица : мека

Во оваа работенка се дадени разновидни забавни вежби и задачи преку кои децата ќе се запознаат со буквите на лесен и интересен начин. Подготвени се прилози преку кои тие ќе ја научат азбуката и ќе научат да ги препознаваат и пишуваат буквите.

Прилозите со пишување на букви се предвидени за деца од 6 до 7 години, додека за помалите деца од 4 до 5 години се предвидени прилози за препознавање букви. На задната корица, со системот ”пиши- бриши”, децата можат безброј пати да пишуваат и цртаат. Може да се греши, да се брише и повторно да се црта и пишува.

Тежина 0,250 g