Возила – модели, боенка и работенка


360 ден

Споредба

Шифра: 14462
Издавач: Тримакс
Број на страни: 18
ИСБН: 9786082043784

Книга со 6 големи модели на возила лесни за составување без употреба на ножици и лепак. Боенка и работенка.

SKU: 14462 Категорија