Вредни инсекти 3Д


230 ден

Шифра: 624
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Број на стр: 10,
Димензии: 13,5х17,5 см.

Сликовница со тврди листови 5 -3д форми инсекти.

SKU: 624 Категорија
Тежина 0,1 g