Зоки Поки – Оливера Николова


230 ден

Споредба

Шифра: 838
Издавач: Просветно дело
Автор: Оливера Николова

Зоки Поки не е разбојник, не е ни гусар, ни Индијанец, Зоки Поки не е ни циркуски кловн, ни фудбалер, ни седмоглаво чудовиште, ни волшебник, ни риба, а сепак има необично име. Тоа име му го стави една Лидија. Всушност Зоки Поки е едно палаво дете кое ќе го запознаете во текот на читањето на лектирата…

SKU: 838 Категорија
Тежина 0,200 g