Касни порасни


210 ден

Шифра: 836
Издавач: Просветно дело

Преку куси, интересни песнички, авторот Петре М. Андреевски ни покажува дека е многу важно да јадеме овошје и зеленчук бидејќи тие се многу важни за нашето здравје.
„Касни- порасни” е изборна лектира за второ одделение.

Шифра: 836 Категорија:
Тежина 0.200 g