365 Приказни


680 ден

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2013

 

Кратка содржина:

Класична колекција од 365 приказни за принцези и за самовили, замоци и витези, животни што зборуваат и за палави џуџиња- влезете во чудесната земја на магија и на фантазија. Прекрасна нова приказна за секој ден од годината!

Категорија
Тежина 2 g