Архивски ормар CR 1235 L


19.190 ден

Уникатна Брава
Висинско подесување на рафтовите
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1235L карактеристики:

Метален шкаф со 4 рафтови за документи/папки
Рафтови со можност за подесување на висината
Брава со заклучување на 3 точки за поголема безбедност
Дополнително појачана конструкција на вратите со што се осигурува висока отпорност на надворењен притисок
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча
Димензии (mm) 900 x 400 x 1850