Архивски ормар/фиокар CR 1232 J


13.950 ден

Уникатна Брава
Висинско подесување на рафтовите
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1232J карактеристики:

Фиокар/Картотека со 2, 3 или 4 фиоки за документи
Додатоци за складирање на висечки папки
Специјален механизам за безбедно користење кој не дозволува отварање на повеќе фиоки одеднаш со што се обезбедува стабилноста и се спречува превртување на шкафот
Брава со централно заклучување на фиоките
Место за етикета на секоја фиока
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча
Димензии (mm) 460 x 620 x 1320