Архивски ормар/фиокар CR 1254 J


17.750 ден

Споредба

Уникатна Брава
Висинско подесување на рафтовите
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1254J карактеристики:

Компактен фиокар/картотека со 3 или 4 фиоки за документи
Додатоци за складирање на висечки папки
Широк размер со што се овозможува складирање на документи во 2 редици
Специјален механизам за безбедно користење кој не дозволува отварање на повеќе фиоки одеднаш со што се обезбедува стабилноста и се спречува превртување на шкафот
Брава со централно заклучување на фиоките
Место за етикета на секоја фиока
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча
Димензии (mm) 900 x 450 x 1320