Метален шкаф CR 1245 J


25.990 ден

Споредба

Уникатна Брава
Вентилациони отвори
Место за етикета со име
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Метален шкаф CR 1245 J карактеристики:

Метален гардеробер за помал багаж, лични работи и
документи
Погоден за користење во маркети и трговски објекти.
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Врата со вентилациони отвори специјално
проектирани за вертикална вентилација
Уникатна брава за секој шкаф и 2 клуча
Место за етикета за означување на корисниците
Димензии (mm) 900 x 450 x 1850