Гардеробер единечен CR 1257 J


7.690 ден

Споредба

Уникатна Брава
Вентилациони отвори
Место за етикета со име
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Гардеробер единечен CR 1257-J карактеристики:

Гардеробер со место за закачалки и посебен дел за обувки
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Врата со вентилациони отвори специјално проектирани за вертикална вентилација
Уникатна брава за секој шкаф и 2 клуча
Место за етикета за означување на корисниците
Димензии (mm) 300 x 450 x 1850