Архивски ормар/фиокар CR 1253 J


14.590 ден

Споредба

Уникатна Брава
Место за етикета со име
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1253J карактеристики:

Компактен фиокар/картотека со 3 или 4 фиоки за документи
Додатоци за складирање на висечки папки
Широк размер со што се овозможува складирање на документи во 2 редици
Специјален механизам за безбедно користење кој не дозволува отварање на повеќе фиоки одеднаш
со што се обезбедува стабилноста и се спречува превртување на шкафот
Брава со централно заклучување на фиоките
Место за етикета на секоја фиока
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча