Азбука латиница печатно и ракописно


995 ден

Споредба

Шифра: 6013
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Наслов на оригиналот: Училишен постер: Азбука латиница печатно и  ракописно
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Целта на изработка и печатење на овој постер е да може секое дете во својата соба да има потсетник за тоа како се пишуваат буквите во латиницата. Постерот е двострано испечатен, од едната страна се печатните букви од латиницата а од другата страна ракописни букви од латиницата.

Тежина 5 g